marți, 19 iunie 2012

dezamăgire cu +

E cumplit!Şi nu e vorba despre cei din jurul meu,despre lume sau despre viaţă, ca în alte zile.E vorba de mine,de cine sunt eu acum,de ceea ce reprezint,de persoana în a cărei fiinţă parcă nu mă regăsesc.Se întâmplă,e clar.Simt cum mă pierd încet dar sigur.O să-mi trebuiască ceva timp ca să-mi revin.Câteva palme peste faţă m-au adus la realitate.Ce s-a întâmplat?Nu ştiu.Ştiu însă că mi-a fost de-ajuns un duş rece.L-am meritat.E târziu să mă mai mint.E inutil să-mi mai spun că va trece,că toate vor fi uitate la un moment dat:e clar că odată...vor fi uitate toate.Dar acum?Acum nimic nu e cum ar trebui să fie.Se mai întâmplă!Şi doare!Doare când simt regretul.Îmi dau seama că de fapt nimic nu e în ordine şi că am dezamăgit.Îmi pare rău.Se mai întâmplă!

                                                                                             semnat :cea care m-a dezamăgit şi a dezamăgit.

3 comentarii:

  1. Aw! Scumpo ..nu fi asa de dura cu tine.Acorda-ti rabdare.Sunt sigura ca in curand totul va fi bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt sigura ca toate gandurile rele vor disparea dar trebuia sa fiu dura cu mine!am simtit nevoia sa ma descarc!multumesc.

      Ștergere
  2. Sunt oameni mult prea exigenti cu ei insisi, sunt oameni care dau vina pe altii pt greselile pe care le fac. Nu stiu cum e mai rau sa fii!

    RăspundețiȘtergere

conducem cadillac-uri în vise de noapte

conducem cadillac-uri în vise de noapte