vineri, 9 august 2013

Cititorilor de blog

În lungul timp care a trecut,de când am început a scrie, mi-am dat seama că există oameni pe care nu i-am cunoscut niciodată personal (mi-ar face mare plăcere) dar care îmi sunt mult mai dragi şi mai apropiaţi decât cei pe care îi văd sau îi ştiu zi de zi lângă mine.
Aşa încât scurt,vă mulţumesc vouă,dragi cititori şi scriitori de blog că-mi oferiţi,citindu-vă parte din mine şi parte din voi!Mulţumesc.


5 comentarii:

  1. Oamenii iubesc oamenii cu care se pot conecta nu doar sufletește, ci chiar și spiritual, chit că este o conexiune mai virtuală. Dar sentimentele tale sunt singurele care pot ajunge la cititori, prin urmare, mi se pare normal să te poți baza pe noi, cititorii, oricând vei avea nevoie. Noi vom fi omniprezenți și te vom ajuta oricând și cu mare plăcere!

    Bine ai revenit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ştiu cu siguranţă că există o mână de oameni care întotdeauna mă va susţine,o mână de oameni minunaţi care pur şi simplu vibrează,chiar de la mari distanţe!Mulţumesc mult,Zoe,pentru gândurile frumoase!

      Ștergere
  2. Am aceeasi senzatie ca si tine. Cred ca persoanele care imi citesc blogul, chiar daca nu ma cunosc, ma inteleg mult mai bine decat cele pe care le cunosc personal. E ciudat, dar placut in acelasi timp.Asta se intampla probabil pentru ca citindu-ne descoperim adancul fiecarei persoane. Este o cunoastere mai profunda...
    Si mie mi-ar face mare placere sa te cunosc personal! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am ataşat de oamenii de dincolo de pagina de blog.Poate părea uneori deplasat dar e totuşi firesc având în vedere faptul că prin ceea ce scriem parcă ne cunoaştem de o viaţă...
      Nu se ştie niciodată ce o să fie!Poate cândva...

      Ștergere
  3. Cateodata si eu simt ca pot discuta mai multe cu un strain decat cu un cunoscut.

    RăspundețiȘtergere

conducem cadillac-uri în vise de noapte

conducem cadillac-uri în vise de noapte