luni, 6 iunie 2011

FILMELE CU PROŞTI


Să nu-mi spuneţi că măcar o dată,de două ori nu aţi zâmbit tâmp la una dintre scenele dintre “x”şi “y”care s-au văzut pentru a “n” a oară şi au căzut artistic,şi-au aruncat galeş o privire,au petrecut momente frumoase,au suferit unul după celălat,băiatul a căutat-o acasă pe aleasa lui,aceasta părăsea oraşul pentru a-l uita,era în gară,şi-n tren pe deasupra,trenul tocmai pleca,el a oprit trenul,ea a coborât,s-au sărutat şi-au spus vorbe frumoase gen:”Mi-e dor de tine!Te iubesc mult şi aici...povestea de dragoste are final fericit!
                Greşesc?Să nu ziceţi DA că oricum nu cred!Cam atât am avut de zis despre aceste filme deci:pe curând!Şi vizionare plăcută!

2 comentarii:

  1. Deci , in filmele mele , actiunea este mult mai ampla adica : ea se casatoreste cu altul [ insarcinata fiind] pt a-l uita pe el pe care il credea apropae logodit cu vreo petitoare care i-a spus numai minciuni protagonistei . afland vestea nuntii , el se insoare , de ciuda cu petitoarea mincinoasa . copilul ajunge sa se nasca si protagonistul afla ca defapt era al lui si nu al celuilalt ....


    SI tot asa...

    RăspundețiȘtergere

conducem cadillac-uri în vise de noapte

conducem cadillac-uri în vise de noapte