luni, 6 august 2012

suflete

sunt goală pe dinăuntru.
goală cu
sufletul încă nescris:
-cumpăr un scriitor pentru suflete.se poate?
- nici oamenii şi nici sufletele nu se vând.
-nici cu vise?
-nici.



10 comentarii:

  1. de ce esti goala pe dinauntru? ce iti lipseste? cred ca fiecare om duce lipsa de anumite lucruri in sufletul lui, dar un suflet gol nu cred ca exista pentru ca trebuie sa fie macar ceva acolo, dovada ca esti om...


    nu stiu cum sa explic ce vreau sa spun.
    adica faptul ca simti, ca iubesti, ca plangi, ca razi este dovada ca existi ca ai un suflet...iar in opinia mea un suflet gol inseamna ca nu exista rasete, nu exista durere, nu exista iubire, gol inseamna zero. nimic...gol...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. când simt că sufletul meu e gol,mă refer la faptul că în interiorul meu se întâmplă ceva inexplicabil,ce mă face să fiu liniştită.e ca şi cum nu m-aş sinchisi de răul din jurul meu pentru că în momentele astea,când sunt "goală",sunt mai puternică. :)

      Ștergere
  2. De ce e gol sufletul tau? Cred ca ai multe persoane dragi in jur...calitati si multe altele...fiecare trebuie sa se simta intr-un anumit fel...fericit si implinit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mă simt împlinită şi fercită! :)
      e o senzaţie,cum am spus şi mai sus,inexplicabilă.

      Ștergere
  3. e un obiecei ca oamenii cei mai slabi sa devina precum personajul lui Goethe.

    RăspundețiȘtergere
  4. frumos, imi place cum descreste finalul intr- un raspuns atat de sec, incat eul pare ca nu va gasi niciodata ultima speranta de care se leaga, amagirea as zice... visele:).
    nu am sa te intreb daca ai un suflet gol/ de ce il ai, cum au facut altii, stiu ca o persoana priceputa nu isi tradeaza intotdeaun starea, ci mai degraba exprima stari imaginabile, desi toate pornesc , chiar si dorinta de a scrie dintr-o scanteie interioara, iar mai apoi ajungi sa traiesti experimental tot ce pui pe hartie. si eu prefer scrisul la persoana 1 , consider ca asa pot fi mai sincer si ma simt mai in largul meu, chiar daca nu vorbesc intotdeauna despre mine, iar "golul din suflet" l.am trait si eu, nu e o stare permanenta , cu sau fara motive intemeiate, e doar o slabiciune omeneasca . :)
    prea m-am luat cu vorba, un simplu "felicitari " e la fel de valoros.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. există în momentul acesta şi vor exista întotdeauna,sunt convinsă,goluri în sufletul meu pe care doar o forţă supraomenească le va acoperi.deşi pare un pic ciudat mă consider o persoană realistă ce trăieşte..culmea,printr-un vis.
      e cât se poate de firesc sentimentul ăsta de amăgire.:)

      Ștergere

conducem cadillac-uri în vise de noapte

conducem cadillac-uri în vise de noapte