vineri, 4 noiembrie 2011

Adevărul minciunilor

Ne înspăimântă adevărurile.Ne plac minciunile.Preferăm minciunile frumoase decât adevărurile care dor.Urâm şi invidiem succesele altora,în timp ce pe ale noastre le scoatem în evidenţă de câte ori avem ocazie.Ne bucură eşecuriule altora pe când,pe ale noastre,nu ştim cum să le ascundem mai repede."Iubirea ţine de foame!".Prostie mai mare ca asta n-am auzit.Îţi dă ea de mâncare,îţi plăteşte ea întreţinerea?Nu.Deci...VAX.Doar banii mai contează.BANII!Vrem să credem că dragostea,iubirea ţin de cald,de sete,de foame...dar nu...Nu e bine.Cel puţin pentru mine.Nu înţeleg cum putem fi în aşa hal prostiţi.Mă simt avară...dar nu e vina mea.Aşa e lumea!:D.Sincer!În afară de câteva persoane din jurul meu,mă doare-n cot de toată lumea.Eh!Şi uite cum am spus adevărul!Adevărul!Cum alte persoane nu dau nici măcar doi bani pe mine,eu de ce aş da vreun ban pe ei?Toate lucrurile astea sunt numai gogomănii.Vrem tot şi până la urmă nimic.
Nu-i aşa?

7 comentarii:

  1. mie nu-mi plac minciunile. nu invidiez pe nimeni. nu ma bucura esecurile altora. nu stabilesc legaturi decat cu cei cu care am un limbaj comun...acum ceva vreme ma uimea asta, insa acum inteleg de unde-mi vine o parte din liniste. chiar daca imi doresc ceva, stiu exact ce pot avea...restul e curgere de vant...suntem atat de diferiti. ceea ce ma multumeste pe mine, ori pe tine, nu poate multumi pe altcineva...iar asta-i un adevar :) iubirea nu tine loc de multe, insa fara de ea totul e mult mai pustiu...
    sa ai o zi plina de frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. n-a sunat rau, nu! a sunat ca o revolta, ca o nemultumire, ca o neimpacare...si mie mi se intampla des, insa sita mea probabil s-a obisnuit cu unele lucruri si le pune deoparte inconstient. asta e parerea mea, iar daca am deranjat, imi cer iertare! de altfel, apreciez sinceritatea gandurilor si a trairilor, indiferent daca sunt sau nu de acord cu ele. altfel nu lasam in urma cuvintele de mai sus :)
    cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu,nu m-a deranjat deloc,Erys.Mie imi pare rau,daca te-ai suparat.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. nuuuu...sa nu mai spui asta. eu nu ma supar niciodata :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bine că ai spus(scris)asta.Mă simt mai liniştită acum,să ştiu că nu te-ai întristat.:)

    RăspundețiȘtergere

conducem cadillac-uri în vise de noapte

conducem cadillac-uri în vise de noapte