sâmbătă, 3 noiembrie 2012

svp-un geamăn la pătrat

Atavism.Un bătrân moare la celălalt capăt al lumii.În alt colţ de pământ un băiat se îndrăgosteşte.Acolo unde se întâlnesc gerurile cele mai mari,un urs polar caută prada(o focă se ascunde).Pe trecerea de pietoni,într-un oraş anonim,o femeie însărcinată este lovită în plin de o maşină.Un om pleacă de acasă doar cu un leu un buzunar şi nu-l ştie nimeni.O tânără se pregăteşte pentru admiterea la facultatea deşi nu e nici măcar în clasa a 12.O familie îşi conduce fiul către cimitir.N-a ascultat şi a plătit cu viaţa.Cinci băieţi cântă unei fete "să creşti mare şi frumoasă"!Un bărbat şi o femeie pleacă în vacanţă,alţi norocoşi se mută într-un apartament nou.Îmi zbat oasele să fie un cuvânt aşezat cum trebuie pe foaie şi râd când îmi amintesc cât de antipatică îmi e o profesoară.Nu sunt mulţumită cu mine şi totuşi sunt cum trebuie deşi uneori nu îmi face plăcere.Un tată semnează pentru viaţa fiului său şi pentru moartea soţiei sale...
Cum să mă dezbar de tine,himeră cu suflet omenesc?
El nu va exista niciodată.Lipit de pielea mea,se cere sufletul meu şi nu altul...










Would you like to be my November?

8 comentarii:

  1. Waw , ce impresionant. Sa ne gandim cate lucruri se intampla in jurul nostru , povesti fascinante ed care nici nu avem habar . E o postare tare frumoasa..

    RăspundețiȘtergere
  2. Impecabile randuri,multe lucruri se intampla chiar fara sa ne asteptam!
    Va veni si el,sufletul o data...!

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi suntem prea concentrati asupra noastra si nu mai putem vedea ce se intampla in jurul nostru.Daca ne uitam mai bine,vom gasi pe cineva care sufera ca si noi,care e in cautarea unui suflet,si nu orice suflet,ci acel suflet care i se potriveste,care il imbraca perfect.
    Imi place cum ai descris aspecte obisnuite din viata unor persoane straine noua.
    O zi superba,te pup dulce scumpaaa!:*>:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc din nou pentru aprecieri!sunt persoane straine dar atat de apropiate noua!>:D<
    te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere

conducem cadillac-uri în vise de noapte

conducem cadillac-uri în vise de noapte