sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Lămurire

      Am învăţat să nu mai simt durere,să fiu imună!De la palma aceea blestemată...Atunci m-aţi judecat toţi şi v-a făcut plăcere să-mi întoarceţi spatele!Câtă satisfacţie pe feţele voastre!Atunci...Dar ce e ATUNCI?Acum,îmi reproşezi că m-am schimbat(în rău,desigur),deşi nu te uiţi în oglindă.Privirea ţi-e încesoşată!Cred şi eu...La cât gunoi zace în ochii tăi!Spui că nu mai sunt la fel!Şi ai drepate!Şi tu şi ceilalţi!Aveţi dreptate!Vă dau dreptate!Degeaba!Voi nu aveţi nevoie de dreptate  mea!                               Priveşte!De data asta nu mă mai revolt!De data aceasta n-o să mai joc după cum îmi cântaţi voi,deşi niciodată n-am făcut lucrul ăsta!DoaR VOI aţi crezut asta!Sunt o nesuferită!Corect!Dar nu e din cauza lui X sau a lui Y ori a lui Z.E pentru simplu fapt că sunt eu!EA,nu are nici cea mai mică influenţă asupra mea!Ea poate chiar crede că mă las păcălită!Nu!Eu DOAR îmi urmăresc interesul!

13 comentarii:

  1. tu te cunosti cel mai bine cum esti, oamenii doar pun etichete ei nu stiu cine esti tu cu adevarat, iar sufletul nu ti-l vor sti niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  2. E bine ca ai avut puterea sa reusesti sa devi imuna si indiferenta fata de astfel de persoane. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  3. VIStefania:N-am avut altceva de facut!Sa-mi fi consumat la nesfarsit nervii pentru persoane care nu merita?!Nu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo! Devii un capricorn tipic! >:D< Ignora-i!

    RăspundețiȘtergere
  5. e bine k te-ai facut inteleasa....si cum a spus si Death Whisperer, poate k asa sunt capricornii...

    RăspundețiȘtergere
  6. Death Whisperer:mercic!stiu ca ignoranta e un bun medicament,in cazul multor persoane!
    roscata din vis:da...asa suntem noi capricornii!

    RăspundețiȘtergere
  7. De cele mai multe ori indiferenta doare cel mai tare, vor ajunge fiecare care ti-a intors spatele la mana ta...roata se intoarce. Iar tu daca esti sigura pe tine nu ai de ce sa-ti faci griji si sa te gandesti la asa ceva. Vine Craciunul trec spiritele rele :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Goda:ma faci de multe ori sa ma gandesc mai mult la ceea ce am scris.Si...da!Abia astept sa vin Craciunul.Poate asa...mai tec si gandurile rele!

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am trecut prin asta, si unii raman surprinsi, dar pt mine e cel mai bine asa!. O o zica si nu e vb de egoism. Ce-a mai importanta persoana esti tu apoi restul!

    RăspundețiȘtergere
  10. Socrate spunea că "cel mai bun cunoscător al nostru suntem noi înşine, dar nu putem afla asta decât dacă ne raportăm la ceilalţi". Încearcă să uiţi puţin de ceilalţi şi să te gândeşti la tine!

    RăspundețiȘtergere

conducem cadillac-uri în vise de noapte

conducem cadillac-uri în vise de noapte